Om oss

Sedan 1992 har vi på Tårt Ateljén skapat personliga motivtårtor - företagstårtor, bröllopstårtor etc i alla möjliga och omöjliga utföranden - specialgjorda enligt kundens önskemål. I början överförde vi motiven till det ätbara materialet med hjälp av screentrycks- och airbrush-teknik, en ganska omständlig och tidskrävande metod. Även inom vår bransch har den tekniska utvecklingen gått i rasande takt och vi har efterhand lärt oss att använda många olika sorters teknik för att kunna skapa det motiv som kunden önskar.

De senaste 5 - 6 åren har vi specialiserat oss på att skapa unika tårtmotiv med hjälp av bildbehandling via datorn. Denna teknik ger oss ännu bättre möjlighet att förverkliga kundernas idéer genom att vi ex vis kombinerar kundens egna foton med andra bilder. Mängder av roliga och vackra motivtårtor har under årens lopp lämnat vår butik och många glada och nöjda kunder kan vittna om detta - kunder som gärna återkommer till oss!

Födelsedag, bröllop, barndop, konfirmation, examen m m – listan på bra tillfällen att fira med en motivtårta kan göras lång. Barn- och vuxentårtor med ett fantasifullt och personligt bildmotiv gör alltid succé på kalaset! Dessutom är våra tårtor mycket populära vid företagsinvigningar, receptioner, presentation av en ny produkt eller logotype etc.

Under fliken "Galleri" finner du några exempel på tårtmotiv som också visar den kreativitet och kvalitet som präglar våra bildkombinationer.

Våra motivtårtor gör succé i alla sammanhang!

​​Tårt Ateljén

​Bodekullsgatan 35 a - 214 40 Malmö​

​Tel: 070-43 99 530